Termeni si Conditii - Contract

A. Termeni si Conditii

B. Contract de achizitie

Ultima modificare: Joi 09 martie 2017

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.website-test.ro implica citirea cu atentie si acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor si a Contractului de achizitie detaliate mai jos.

Site-ul web disponibil la "www.website-test.ro" ( denumit in continuare "Site-ul" ) este detinut, administrat si oferit de SC FCR Media On Line SRL ( denumita in continuare FCR Media ) cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3066/2013, CUI RO31338932, capital social 8000 RON, tel: 021 20 20 900, Director General Mihai Cristea, e-mail office@website-test.ro si / sau mihai.cristea@paginiaurii.ro.

Continutul Website-Test.ro

Site-ul permite si ofera oricarei persoane fizice sau juridice (denumit in continuare "Clienti") dreptul de a solicita, plati si obtine un raport de analiza / audit a oricui website, inclusiv prin comparatie cu alte maxim 3 website-uri, in numar nelimitat. Pentru fiecare raport solicitat persoana fizica sau juridica trebuie sa achite un pret, acelasi pret fiind tarifat indiferent de numarul de rapoarte solicitate. Orice utilizare a site-ului implica acceptarea deplina si in intregime de catre Client a prezentilor Termeni si Conditii si a Contractului de achizitie. FCR Media isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o prealabila notificare.

Continutul si informatiile cuprinde in raportul de analiza / audit al unui website au doar caracter pur informativ. Fiecare persoana juridica sau fizica ce achita si obtine un raport de analiza a unui website este direct raspunzatoare de actiunle sale ulterioare in ceea ce priveste utilizarea raportului de analiza a unui website primit. Site-ul www.website-test.ro utilizeaza servicii software, crawl si surse de informare interne si externe, fiind in relatii contractuale cu diferite entitati juridice din spatiul UE si nu numai. Sursele de informare pe baza carora se genereaza raportul de analiza a unui website sunt prezentate public pe parcursul raportului de analiza. Informatiile despre elementele constructive, arhitectura, structura si prezenta un website pe marile motoare de cautare, retele sociale si sisteme de navigatie sunt generate si livrate doar persoanelor juridice sau fizice care isi declina identitatea reala si achita o suma mentionata in capitolele urmatoare.

Definitii

Client: orice persoana ( fizica sau juridica ) ce isi declina identitatea reala prin completarea formularelor de pe Site, solicita si plateste un pret pentru obtinerea unui raport al analizei unui website;

Operatori de plata : companiile prin intermediul carora Clientul efectueaza plata catre FCR Media, respectiv :

Site : desemneaza site-ul www.website-test.ro ;

Pret : tariful perceput de FCR Media pentru generarea si transmiterea catre Client, doar prin e-mail , a unui raport de analiza a unui website ; Tariful / pretul este echivalentul in lei a 5 euro + TVA pentru fiecare raport de analiza / audit a unui website;

Plata : confirmarea platii Clientului din partea Operatorilor de Plata sau confirmarea platii efectuate prin transfer bancar.

Raport : analiza unui / oricarui website este disponibila si trimisa clientului numai prin e-mail si numai in format PDF.

Politica de returnare

Clientul accepta pe deplin ca odata serviciul prestat, respectiv transmiterea catre adresa de e-mail mentionata in comanda a raportului de analiza a unui website in format PDF a fost efectuata, nu se acorda refund.

Obligatiile Clientului de introducere / completare a datelor

Pentru a putea cumpara un raport de analiza a unui website de pe www.website-test.ro , trebuie sa accesati sectiunea ,,Pret si Plati " , sa introduceti / completati datele Dumneavoastra in functie de modalitatea de plata preferata si sa urmatii pasii mentionati in sectiunea selectata. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata

 1. Pretul generarii si livrarii raportului de analiza a unui website reprezinta contravaloarea in lei a 5(cinci) euro + TVA.
 2. Odata cu lansarea comenzii si efectuarea platii, clientul accepta Termenii si Conditiile prezente, incluziv toate conditiile contractuale definite in Contractul de achizitie,valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract commercial valabil incheiat.
 3. Plata raportului de analiza a unui website se efectueaza cu credit/debit card, prin SMS sau prin transfer bancar. In cazul platii prin transfer bancar, dupa completarea datelor de contact se va trimite catre solicitant o Nota de Comanda / Factura Proforma pe adresa de e-mail cu care acesta s-a inregistrat.
 4. Platile catre SC FCR Media se fac numai in mediu securizat, respectiv prin intermediul aplicatiei bancare Libra Pay in cazul platilor cu cardul, prin intermediul MediaSat in cazul platilor prin SMS si prin intermediul oricarei banci, in cazul platilor prin Ordin de Plata. Pot fi cazuri in care, cu informarea si acceptul in prealabil al Clientului se poate plati si cash, suma fiind incasata ramburs de catre reprezentantii un serviciu de curierat aflat sub contract cu FCR Media.
 5. Prin plata pretului Clientul accepta in totalitate Termenii si Conditiile prezente cat si intregul continut al Contractului de achizitie a unui raport de analiza / audit al unui website, prezentat mai jos.

Livrarea serviciului

FCR Media se obliga sa transmita raportul analizei unui website Clientului in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea platii de catre operatorii de plata sau de catre institutiile bancare.

Transmiterea raportului analiza a unui website se efectueaza doar prin e-mail si doar in zilele lucratoare, intre orele 09:00 si 16:00

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.website-test.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. FCR Media On Line S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.website-test.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail mihai.cristea@paginiaurii.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2000, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12);
 2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date;
 3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost inculcate;
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25);

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice FCR Media On Line SRL, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3066/2013, Cod de Inregistrare Fiscala RO31338932, Capital Social Subscris si Varsat: 8.000 Lei, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F, scara 1, etaj 2, sector 6, inscrisa la ANSPDCP sub nr. 29257/ 09.08.2013, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date pentru informarea publicului despre produsele/serviciile FCR Media On Line S.R.L. sau ale partenerilor si clientilor FCR Media On Line S.R.L. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a efectua plata sau / si pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate. Refuzul dumneavoastra determina neinregistrarea la plata si implicit netrimiterea raportului de analiza a unui website, cat si neparticiparea la actiunile promotionale organizate de FCR Media On Line S.R.L. si/sau partenerii si clientii nostri. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partenerilor FCR Media On Line S.R.L. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata FCR Media On Line S.R.L., Adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. SC FCR Media On Line SRL nu garanteaza ca utilizarea de catre client a acestui site va fi confidentiala si nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre client a acestui site. Orice informatie pe care clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face clientul cand foloseste acest site web. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi FCR Media On Line SRL va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta. Orice informatii trimise la SC FCR MEDIA ON LINE SRL nu vor fi considerate confidentiale. Prin trimiterea oricaror informatii, acordati SC FCR Media On Line SRL o licenta nerestrictionata si irevocabila, in limitele legii, de a folosi, procesa, transmite si distribui informatiile primite.

Responsabilitati privind produsele online

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este complet de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel FCR Media doar genereaza si livreaza un raport de analiza a unui website si nu este in nici un fel responsabila sau raspunzatoare pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a achizitionarii si a modului de utilizare a unui raport de website in relatia cu terte persoane.
 2. FCR Media On Line SRL nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:
  • serviciul va indeplini toate cerintele si asteptarile dumneavoastra;
  • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
  • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata imediat;
  • datele prezentate in rapoarte sunt in totalitate complete, actuale sau corecte, acestea fiind o "fotografie" , o situatie de moment, exact a momentului in care se efectueaza analiza / auditul unui website ; Un website poate suferi modificari in orice moment, raportul de analiza / audit se refera strict la situatia unui website la un moment exact al scanarii acestuia
  • Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la FCR Media On Line SRL prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile prezente.
 3. Raportul de analiza / audit al unui website, generat si transmis de catre FCR Media On Line SRL are caracter pur informativ si nu reprezinta / nu poate fi asimilat si utilizat ca fiind un document oficial.
 4. Utilizarea informatiilor se face exclusiv din dorinta utilizatorului. FCR Media On Line SRL reprezinta doar interfata electronica prin care se obtin aceste servicii pe baza datelor preluate din diferite surse. Serviciile FCR Media On Line SRL au doar scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.
 5. FCR Media precum si oricare dintre angajatii sai nu isi asuma nici o raspundere privind:
  • pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
  • pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
  • pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului www.website-test.ro si a serviciilor oferite.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul / clientul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator/ client si S.C. FCR Media On Line SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. FCR Media On Line SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Procedura privind solutionarea reclamatiilor

Clientii platitori (persoane fizice sau juridice care au achitat serviciul la data reclamatiei) pot inainta reclamatii la Serviciul Suport in timpul orelor de program al SC FCR Media On Line SRL, respectiv in toate zilele lucratoare, de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 prin tel: 021.20.20.900 Fax: 021.20.20.911 E-mail: contact@website-test.ro sau in scris pe adresa : Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6. Clientului i se vor comunica in termen de 24 de ore pasii care urmeaza a fi facuti in solutionarea reclamatiei si termenele de rezolvare. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila clientul are posibilitatea de a apela la caile legale.

Informatii personale

Prin accesarea si completarea datelor personale in formularele de pe acest site sunteti de acord cu faptul ca FCR Media On Line SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

Diverse

Este interzis accesul programatic de orice fel pe site-ul website-test.ro

Incalcarea acestei dispozitii conduce la suspendarea imediata a oricarei intelegeri intre parti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si efectuarea platii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.website-test.ro fara o notificare prealabila.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de servicii de pe site-ul www.website-test.ro

Odata cu acceptarea Termenilor si Conditiilor va acordati intregul accept de a va fi trimise informatii despre produsele, serviciile si evenimentele oferite de FCR Media On Line SRL si ale clientilor si colaboratorilor acestora.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru conciliere gratuita cu Mihai Cristea la adresa mihai.cristea@paginiaurii.ro

Utilizare improprie si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

Generalitati

FCR Media On Line SRL poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web in sectiunea Termeni si Conditii. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul www.website-test.ro

Jurisdictie

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre SC FCR Media On Line SRL

Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Clientul versus Termeni si Conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat pe deplin acesti Termeni si Conditii. Utilizarea serviciului de catre client, plata pretului, implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site sis a nu cumparati servicii de pe acesta.

B. Contract de achizitie a unui raport de analiza / audit al unui website

Art.1. Prezentele conditii generale

pentru serviciile prestate de SC FCR Media On Line SRL ( denumita in continuare FCR Media ) cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3066/2013, CUI RO31338932, capital social 8000 RON, tel: 021 20 20 900, Director General Mihai Cristea, e-mail office@website-test.ro si / sau mihai.cristea@paginiaurii.ro si o persoana fizica sau juridicafac parte integranta din contractul de achizitie a unui raport de analiza / audit al unui website, denumit in continuare "Contract"

Art.2 Obiectul Contractului

FCR MEDIA ON LINE, pe baza unei plati prealabile, genereaza si transmite exclusiv online, prin e-mail, un raport de analiza / audit al unui website catre orice persoana fizica sau juridica care plateste pretul.

Art.3. Obligatiile FCR MEDIA

Sa genereze si sa furnizeze in termen de 24 de ore lucratoare, prin e-mail, un raport analiza / audit al unui website solicitat de catre Client, definit in Termeni si Conditii. Generarea si livrarea se va efectua dupa confirmarea platii Clientului in conturile FCR Media sau in informarile de plata transmise de catre Operatorii de Plata.

Sa respecte amendamentele si mentiunile enuntate in Termeni si Conditii. FCR Media va emite facture fiscal doar pentru platile efectuate cu card bancar si prin transfer bancar. Suma platita prin SMS va fi facturata / dedusa de catre operatorii de telefonie mobila.

Art. 4. Obligatiile Clientului

 1. Sa accepte prezentul contract si intregul continut al sectiunii Termeni si Conditii afisat pe site ;
 2. Sa achite pretul de 5 euro + TVA ( echivalent in lei ) prezentat pe Site sau in Nota de Comanda in cazul platii prin transfer bancar ;
 3. Sa comunice in scris departamentului facturare al FCR Media neprimirea facturii in termen de 15 zile de la data efectuarii platii prin transfer bancar , pentru a primi o copie certificata. Pentru platile efectuate prin SMS nu se emite si trimite factura Clientului, acesta urmand a fi facturat pe baza relatiilor contractuale cu operatorii de telefonie mobila ;
 4. Sa precizeze in documentele de plata numarul contractului pentru identificare ( mentionat in Nota de Comanda )
 5. Modificarea contractului se va face numai prin act aditional semnat de ambele parti.

Art.5. Pret si modalitate de plata

Clientul poate comanda unul sau mai multe rapoarte de analiza / audit al unui website

 1. Contravaloarea serviciilor FCR Media se plateste numai in avans ;
 2. TVA-ul va fi platit de catre client, conform dispozitiilor Codului Fiscal roman.
 3. Pretul este achitat in lei si este echivalentul in RON la data platii a 5 ( cinci ) euro + TVA ;
 4. Plata serviciului de generare si transmitere a unui raport de analiza / audit al unui website se va efectua prin una dintre modalitatile urmatoare: plata prin SMS, plata electronica prin card bancar sau plata prin transfer bancar sau cash prin compania de curierat autorizata de FCR Media ;
 5. Plata pretului se va face doar intr-o singura rata / plata. Nu se accepta plati esalonate.

Art. 6. Durata Contractului

Contractul intra in vigoare la data platii sumei de 5 euro + TVA ( echivalent in lei ) prin orice mijloc de plata si este valabil pana la momentul imediat urmator al trimiterii prin e-mail a raportului de analiza / audit al unui website.

Art.7. Incetarea Contractului

Oricare dintre parti poate denunta unilateral contractul de plin drept fara interventia instantelor de judecata si fara indeplinirea altor formalitati, numai in perioda de valabilitate contractuala, numai prin notificare scrisa.

Art.8. Raspunderea Contractuala

 1. in cazul in care Clientul si-a achitat obligatiile contractuale, iar FCR Media a omis sa trimita prin e-mail raportul de analiza / audit al unui website, Clientul poate sa solicite in scris sa i se ramburseze suma Suma rambursata poate sa includa, numai la cererea clientului si penalitati de 0,01%/zi, procent calculat la suma rambursata. Clientul declara ca nu are alte pretentii, oricare ar fi acestea si partile convin sa limiteze raspunderea contractuala pentru orice cauze, la valoarea penalitatilor de intarziere prevazute mai sus.
 2. FCR Media nu va genera si furniza un raport de analiza / audit al unui website fara a inregistra plata in avans.
 3. Forta Majora si Cazul Fortuit exonereaza de raspundere partea care le invoca, prin notificare scrisa, in termen de 3 zile de la producerea lor.

Politica de returnare

Clientul accepta pe deplin ca odata serviciul prestat, respectiv transmiterea catre adresa de e-mail mentionata in comanda a raportului de analiza a unui website in format PDF a fost efectuata, nu se acorda refund.

Art.9. Alte clauze

FCR Media isi rezerva dreptul de a modifica site-ul, Termeni si Conditii si conditiile contractuale din Contractul de achizitie fara notificare prealabila ;

Art.10. Litigii

 1. Eventualele litigii intervenite intre parti vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, partile convin sa fie de competenta instantelor judecatoresti de unde este situat sediul central FCR Media.
 2. In drept, contractul se completeaza cu dispozitiile Codului Civil, Codului Comercial, precum si cu actele normative existente in vigoare la data incheierii acestuia.

Art.11. Link-uri

Site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri web. Va rugam sa luati nota de faptul ca nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va sfatuim sa cititi declaratiile de confidentialitate ale fiecarui site care colecteaza informatii personale.

Art.12. Cookie-uri

Un "cookie" este un identificator alfa-numeric care il transferam pe hard-discul dvs. prin intermediul browser-ului de web, atunci cand vizitati site-ul nostru. Permite sistemului nostru sa va recunoasca atunci cand ne vizitati site-ul din nou si ne permite sa imbunatatim serviciile oferite utilizatorilor nostri. Cookie-urile pot fi de asemenea folosite pentru a compila informatii agregate despre zonele noastre de site-uri web care sunt cel mai frecvent vizitate. Aceste informatii de trafic vor fi utilizate pentru a spori continutul website-ului si pentru facilita utilizarea lui. Nu vom urmari la ce pagini v-ati uitat in timp ce vizitati site-ul nostru. Daca doriti sa respingeti cookie-ul, va puteti configura browser-ul pentru a face acest lucru.

Protectia continutului si datelor cu caracter personal

 1. FCR Media asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorului si respectarea dreptului acestuia la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul oricarei informatii dezvaluite de utilizatori unor terti.
 2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza de catre FCR Media On Line in temeiul legii, cu buna credinta, in scopuri legitime pentru incheierea si executarea altor contracte de servicii FCR, respectiv prestarea serviciilor FCR Media On Line.
 3. Clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal, si ca este in cunostinta de cauza ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, in special de:
  1. dreptul de acces (de a cere confirmarea, la cerere si in mod gratuit, o data pe an, a faptului ca datele care il privesc sunt sau nu prelucrate de FCR Media On Line),
  2. dreptul de interventie asupra datelor (de a cere si obtine rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor sale cu caracter personal, transformarea acestora in date anonime precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate asupra datelor, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau disproportionata fata de scopul legitim care ar putea fi lezat),
  3. dreptul de opozitie (de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia unor dispozitii legale contrare),
  4. dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legea nr. 677/2001 care i-au fost incalcate si repararea prejudiciului incercat
 4. FCR respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 5. Utilizatorul are urmatoarele drepturi:
  1. dreptul de a cere FCR sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere FCR sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere FCR sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  4. dreptul de a cere FCR Media On Line sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau in scris catre FCR Media On Line.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutului sectiunii www.website-test.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

FCR Media ia in serios obligatiile sale in conformitate cu legislatia de protectie a datelor. E posibil sa folosim datele dumneavoastra pentru activitatile de marketing si pentru a va contacta in legatura cu produse sau servicii care credem ca va pot interesa.

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca FCR Media are dreptul de a insera numele si alte

Scopurile in care FCR Media poate utiliza aceste informatii sunt exclusiv in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor FCR Media, cum ar fi:

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale detinute de noi si de a se corecta orice informatii incorecte care le detinem despre dumneavoastra. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie afisate in oricare sau toate produsele FCR Media On Line, sau, daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie utilizate in scopuri de marketing sau, alternativ, daca exista orice problema cu privire la datele dumneavoastra care sunt adunate, stocate despre care v-ar placea sa discutam, va rugam sa ne contactati pe contact@paginiaurii.ro